Zomerse pop-up in de Burgstraat: van handgemaakte tapijten tot duurzame huishoudfolie

Pop-up in Just Hazel in de Burgstraat.
Jill Dhondt Pop-up in Just Hazel in de Burgstraat.
De kledij- en lifestylewinkel Just Hazel in de Burgstraat krijg de hele maand juli vier Gentse onderneemsters over de vloer. Zij bieden handgemaakte tapijten, kledij, tassen met originele bedrukkingen en duurzame vershoudfolie aan.

Just Hazel werd opgericht door drie Gentse vriendinnen met een hart voor mode, mens en milieu. Alles wat je ziet in de winkel is eerlijk of lokaal verhandeld, of ecologisch. Deze zomer nodigt het trio vier Gentse onderneemsters uit, om hun waren te tonen. 

Yamina van ‘Nomad handmade goods’ brengt Tunesische tapijten die op traditionele wijze werden gemaakt naar de Burgstraat. Bieke van ‘Studio Drie’ zal T-shirts, toilettassen, turnzakken en kinderkledij met grafische prints verkopen. Wie wil kan een eigen ontwerp indienen, waar Bieke mee aan de slag gaat. Imke en Lee van ‘Herboristas’ zullen ook aanwezig zijn met hun natuurlijke cosmetica en bijenwas. Door tweedehandsstofjes te voorzien van bijenwas, kunnen ze gebruikt worden als duurzaam alternatief voor plastic - en aluminiumfolie. 

Op donderdag 2 juli opent de pop-up, vanaf dan kan je een maand lang genieten van het bijkomende aanbod.

Meer info via de Facebookpagina.