Winkeldief deelt steek uit en slaat op de vlucht

In deze winkel deelde de dief een steek uit.
Wouter Spillebeen In deze winkel deelde de dief een steek uit.
Een agressieve winkeldief heeft donderdagnamiddag rond 17 uur een persoon neergestoken in de Mediamarkt in Oostakker. De politie heeft de achtervolging ingezet en de verdachte opgepakt.

De verdachte zou volgens getuigen geprobeerd hebben om verschillende artikelen te stelen. Hij werd betrapt en het veiligheidspersoneel zat hem op de hielen. Daarop gebruikte hij vermoedelijk een schaar of een schroevendraaier om zijn slachtoffer, een beveiligingsmedewerker, te verwonden. De man vluchtte verder weg. 

De politie kwam snel ter plaatse en kamde de omgeving uit op zoek naar de gewelddadige dief. Volgens bewoners van de Groenstraat werd het slachtoffer ter hoogte van het rond punt met de Wildebrake aangetroffen met bloed aan de handen, armen en knieën. Hij kon volgens de getuigen nog praten en stappen.

De zoektocht naar de dader ging intussen verder. Die is intussen opgepakt. De politie probeert nu een volledig beeld te krijgen van wat er zich precies heeft afgespeeld. De verhoren zijn bezig en het onderzoek loopt nog volop.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.