Vereniging van Gentse Moskeeën stuurt kerstboodschap uit

De Vereniging van Gentse Moskeeën stuurt een kerstboodschap uit naar alle Gentse inwoners.
JVK De Vereniging van Gentse Moskeeën stuurt een kerstboodschap uit naar alle Gentse inwoners.
De Vereniging van Gentse Moskeeën (VGM) richt zich tot alle Gentenaren ter gelegenheid van Kerstmis, eindejaar en Chanoeka. In hun boodschap willen ze iedereen zalige feesten en een goed Nieuwjaar wensen.

In hun kerstboodschap geeft de VGM aan dat kerst, eindejaar en Chanoeka momenten zijn waarop familiebanden en vriendschappen versterkt kunnen worden. Het zijn momenten die iedereen doen stilstaan bij wat er echt toe doet. “De warmste herinneringen schuilen vaak in de kleinste gebaren”, klinkt het. “Een glimlach volstaat soms om een ellendige dag te vergeten. Laten we mensen die zich verdwaald of kwetsbaar voelen daarom een hart onder de riem steken. Laten we spanningen overbruggen. Laten we de kleine gebaren ook na de feestdagen meenemen. We wensen iedereen een zalige Kerst, eindejaar, Chanoeka en het allerbeste in 2020 toe.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudy Colpaert

    Mooi gebaar

  • Mehmet Karanfil

    Mooi!