Veerleplein moet het even zonder moppentapper Dirk Bauters stellen

Vanessa Chinitor en Celien Hermans volden de show alleen
Erik De Troyer Vanessa Chinitor en Celien Hermans volden de show alleen

Tijdens zijn optreden van dinsdagmiddag werd Dirk Bauters - de dagelijkse moppentapper van het Veerleplein - bevangen door de hitte. Hij werd afgevoerd naar het Sint-Lucasziekenhuis voor controle. Vandaag moest hij overslaan en of hij er donderdag zal staan is nog onzeker. 

“Dirk werd onwel tijdens de show. Op dat podium is het zeker 10 graden warmer dan gewoon. Bij onderzoek van zijn bloed bleek dat hij te weinig zuurstof had gekregen”, aldus Veerleplein-organisator Nico Cremers. “Inmiddels is hij aan de beterhand. Ik heb hem gevraagd om het even rustig aan te doen en ook donderdag nog te herstellen. Of hij naar mijn raad zal luisteren weet ik niet.”

Vandaag vulden zijn echtgenote Vanessa Chinitor en Celien Hermans (dochter van Margriet Hermans) de show op hun eentje. Met succes trouwens want ondanks de hitte hield het publiek toch een polonaise.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.