Vanaf april hamburgers op de Graslei

Vroegere Belga Queen zoekt personeel.
Gianni Barbieux Vroegere Belga Queen zoekt personeel.
De voormalige Belga Queen vervelt in april tot een hamburgerrestaurant, het zoveelste al in Gent. Manhattn’s is een Belgische keten en tekent voor ‘de beter hamburger’. Aan het pand op de Graslei wordt met opvallende gele panelen personeel gezocht.

Het prestigieuze Belga Queen aan de Graslei ging failliet, en werd online geveild. Er waren meerdere kandidaat-overnemers voor het historische pand op een toplocatie. Het waren echter de broers Philippe en Jerome Vandermeulen uit Sint-Truiden die de buit binnenhaalden. Zij openen in april een vijfde Manhattn’s, na drie Brusselse en een Antwerpse Manhattn’s.

Hamburgers dus, op de Graslei. De zoveelste hamburgerzaak, maar wel eentje in het betere segment. Dat is concurrentie voor de Ellis Gourmet Burger op de Korenmarkt. Bij Manhattn’s wordt gewerkt met superieur gegrild Angus beef van grasgevoerde runderen, met dagverse broodjes en frieten van topkwaliteit.

Aan het historische pand hangen nu schreeuwerige gele panelen aan de ramen, die duidelijk maken dat de zaak op zoek is naar personeel. Dat mag zich snel melden, de zaak opent de deuren in april.

Manhattn's komt aan de Graslei
VDS Manhattn's komt aan de GrasleiReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.