Vanaf 23 april grote rioleringswerken in Sint-Kruis-Winkel

Aclagro legt er een gescheiden rioleringsstelsel aan

Aclagro legt een gescheiden rioleringsstelsel aan op de grens tussen Wachtebeke en Sint-Kruis-Winkel.
RV Aclagro legt een gescheiden rioleringsstelsel aan op de grens tussen Wachtebeke en Sint-Kruis-Winkel.
Volgende week start aannemer Aclagro met grote wegenis- en rioleringswerken in de Albert De Smetstraat en de Hullebusstraat in Sint-Kruis-Winkel en de Groenstraat in Wachtebeke.

Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Door de werken zal er enkel plaatselijk verkeer mogelijk zijn. Er is een omleiding langs het centrum van Sint-Kruis-Winkel, Pottershoek en Merelstraat. De werken verlopen in drie fasen en duren tot eind 2019. Op 23 april start fase één aan de Albert de Smetstraat tot net voor het kruispunt met de Hullebusstraat. Deze werken zouden klaar moeten zijn rond eind september. In mei start Aclagro met de tweede fase van de werken in de Hullebusstraat. Het einde van deze werken is voorzien voor het einde van het bouwverlof in augustus. In juni gaat Aclagro over tot de laatste fase van de werken, waarvoor het einde gepland is in december.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.