Twintiger in levensgevaar na crash tegen boom

De bestuurder werd in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht.
Jeroen Desmecht De bestuurder werd in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht.
Een twintiger uit Gent is woensdagavond in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis na een verkeersongeval langs de Brugsevaart in Gent. Waarom de bestuurder van de baan afweek, is voorlopig onduidelijk. Getuigen merkten verderop wel een spookrijder op die mogelijks betrokken was bij het ongeval. 

Het slachtoffer is een Gentenaar van het geboortejaar 1997. Hij reed richting Gent en week rond 20.30 uur om een nog onduidelijke reden af van zijn rijbaan. Brandweer, politie en hulpdiensten snelden ter plaatse. Het duurde een dik uur alvorens een twintigtal hulpverleners het slachtoffer uit zijn wagen wisten bevrijden. De man verkeert in levensgevaar. 

Het parket van Oost-Vlaanderen werd ingelicht en stuurt nog een verkeersdeskundige. Eén van de rijstroken richting Mariakerke werd afgezet. De lokale politie bevestigt dat er een tweede voertuig betrokken was bij het ongeval. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • christa baele

  Hij is zeker in goede handen(UZ) alle dagen beetje beter.. We steunen hem in deze moeilijke strijd maar “hij”komt er Veel sterkte voor hem,en zijn dierbare familie,we leven met jullie mee Wij duimen in deze moeilijke periode

 • Ebru Saricoban

  Ik hoop dat hij vlug hersteld!!! Sterkte aan familie hij gaat het halen!!!

 • Luc Van de Putte

  Hopelijk hersteld onze ex werkmakker uit Volvo Trucks Oostakker , veel sterkte voor zijn broer die tevens ook bij ons werkend.

 • Jan Van Gent

  Hopelijk toch goed herstel. Als je een spookrijder ziet komen hoe reageer je dan en wie gaat er recht op blijven rijden ? Dat is een situatie die zo snel moet gaan dat niemand weet hoe die zelf zal reageren op de moment zelf . Uitwijken is een normale reactie om een accident te vermijden het is wel raar dat daar een spookrijder is een baan zonder langdurige middenberm misschien een die aan het voorbijsteken was waar het niet mag ?