Tweewekelijkse party in hotel Reylof met dj Kuryakin

DJ Kuryakin
RV / Leyla Hesna DJ Kuryakin
De Gentse dj Kuryakin heeft het geschopt tot ‘huis-dj’ van het Pillows Grand Hotel Reylof in de Hoogstraat. Hij mag er tweewekelijks op vrijdag het mooi weer maken.

Vanaf nu draait de bekende Gentse dj Kuryakin elke eerste en derde vrijdag van de maand in The Living Bar & Bistro in Pillows Grand Hotel Reylof. Niet alleen voor hotelgasten, iedereen is welkom. Alleen al voor het interieur van de bar bovenaan de imposante draaitrap is een bezoekje een must. “DJ Kuryakin kiest steevast voor een mix van funk, disco, r&b en jazz”, belooft het hotel. En daar passen dan uiteraard cocktails bij.

Het boutique hotellabel Pillows Hotels, onderdeel van International Hotel Management Group, is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.