The Beast ligt op u te wachten

The Beast op Sint-Pietersplein in Gent.
Gianni Barbieux The Beast op Sint-Pietersplein in Gent.
Eindelijk. Het reuzebeest dat in de paasvakantie al op het Sint-Pietersplein had moeten liggen, is er nu. The Beast is een reuzendino, waar je letterlijk in kan wandelen. 

De ingang is zijn opengesperde muil. Binnen passeer je alle vitale organen, voorzien van een indrukwekkend klank- en lichtspel. Het ding is 43 meter lang, 12 meter breed en 7,5 meter hoog. Het is een attractie voor jong en oud. Voor de kleine bezoekers worden de licht- en geluidseffecten minder eng gemaakt. The Beast is dagelijks open van 12 tot en met 18 uur, in het weekend al vanaf 11 uur. Op woensdag 31 november is er een halloweennocturne tot middernacht. Een toegangsticket voor The Beast kost 4 euro per persoon of 12 euro voor een familieticket (4 personen).

The beast op Sint-Pietersplein in Gent.
Gianni Barbieux The beast op Sint-Pietersplein in Gent.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.