Te voet op de vlucht na aanrijding met taxi

De Peugeot was volgens de eerste vaststellingen in fout, dus de inzittenden sloegen op de vlucht.
RV De Peugeot was volgens de eerste vaststellingen in fout, dus de inzittenden sloegen op de vlucht.
Een taxi en een Peugeot met een Franse nummerplaat zijn in de nacht van zaterdag op zondag op het kruispunt van de Kuiperskaai en het Frankrijkplein op mekaar gereden. De inzittenden van de Peugeot sloegen op de vlucht.

De aanrijding gebeurde rond 2.45 uur aan het kruispunt vlak voor het Shoppingcenter Zuid. De wagen van taxibedrijf Taxi Willy reed in de richting van de Sint-Pietersnieuwstraat toen ineens de Peugeot van rechts uit de Kuiperskaai kwam. De Peugeot reed volgens de eerste vaststellingen door het rode licht. De inzittenden zagen de bui hangen en sloegen te voet op de vlucht.

Dankzij een getuige kon de politie een van de inzittenden vatten. De Peugeot met Franse nummerplaat werd weggetakeld. Bij de aanrijding vielen geen gewonden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.