Studenten Odisee verpozen in bommazetel van Blokhut

De Blokhut werd opgetrokken in het studentenrestaurant.
Wannes Nimmegeers De Blokhut werd opgetrokken in het studentenrestaurant.
Studentendienst Stuvoplus heeft in het restaurant van Odisee Technologiecampus Gent een Blokhut geïnstalleerd: een plaats waar studenten even op adem kunnen komen tijdens de examenperiode.

Tijdens de examenperiode kunnen studenten van Odisee Technologiecampus Gent uitblazen op de campus. De studentendienst Stuvoplus heeft er in het studentenrestaurant een Blokhut geïnstalleerd: een gezellige hoek met tweedehandsmeubelen waar de studenten op adem kunnen komen. "Studenten die nood hebben aan wat adempauze tijdens de blok en de examens, kunnen tot het einde van de examenperiode in de Blokhut terecht", vertelt Aagje Vandewalle van Stuvoplus Gent. "Ze kunnen er achteroverleunen in een zachte 'bommazetel', gezellig bijpraten met vrienden met een kop koffie of een stuk fruit, of een stuk van hun cursus doornemen. De huiselijke omgeving brengt een extra rustige sfeer."


De studenten die van de Blokhut gebruikmaken, moeten zich wel aan Bomma's Blokhutregels houden. Zo moeten ze de rust respecteren en alles netjes achter laten zoals ze het gevonden hebben. (YDS)

In de Blokhut kunnen studenten even achterover leunen in een 'bommazetel' en gezellig bijpraten met een kop koffie of een stuk fruit.
Wannes Nimmegeers In de Blokhut kunnen studenten even achterover leunen in een 'bommazetel' en gezellig bijpraten met een kop koffie of een stuk fruit.