Studenten even op straat door rook in kot

Beeld ter illustratie. De brandweer stelde vast dat er niet veel aan de hand was en de studenten konden weer naar binnen.
Wouter Spillebeen Beeld ter illustratie. De brandweer stelde vast dat er niet veel aan de hand was en de studenten konden weer naar binnen.
Een twintigtal studenten is dinsdagochtend even geëvacueerd toen er rookontwikkeling was in hun studentenkot aan de Isabellakaai in Gent.

De rook ontstond in de machinekamer van de lift van het gebouw. Een technieker die in het gebouw aanwezig was, merkte de rook op rond 7.30 uur en sloeg alarm. Een twintigtal studenten moest naar buiten uit voorzorg. De brandweer kwam snel ter plaatse en stelde vast dat er weinig gevaar was. De interventie was van korte duur en de studenten konden terug naar binnen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.