Streaker valt aula UGent binnen en krijgt daverend applaus

Gentse grappenmakers The Monkey Diet slaan weer toe

Niet alleen in het voetbal zijn er streakers, ook de UGent kreeg er recent eentje over de vloer. Terwijl een prof een uitleg deed over het Hoger- en Lagerhuis in Engeland spurtte plots een man met kleren in de hand de prof voorbij. Onmiddellijk gevolgd door een naakte man die zijn kleren terug wou. Het volle auditorium was even met stomheid geslagen, maar trakteerde de streaker vervolgens op een daverend applaus.

De naakte man in kwestie is Yuri Debouvry, de student achter The Monkey Diet, een vlog op Facebook waarin Debouvry en zijn vrienden fratsen uithalen. De vlog houdt ergens het midden tussen studentengrappen en verborgen camera, maar dan wel bij momenten behoorlijk gewaagd. The Monkey Diet kwam voor het eerst in de spotlights met een filmpje over de gefrustreerde fietsers. Toen reed Debouvry met zijn fiets recht de Leie in ter hoogte van de Sint-Michielshelling. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Student Yuri Debouvry rent naakt het auditorium in.
videostill Student Yuri Debouvry rent naakt het auditorium in.24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • joseph lemmens

  Heeft zich vergist van klaslokaal anatomie!

 • Yvan Lindekens

  Onze toekomstige leiders, zucht...

 • piet devlieger

  En wat hebben die fratsenmakers daarmee bereikt behalve zichzelf belachelijk maken ?

 • Roel Tijskens

  Geef "men" kleren terug. Facebookspelling...

 • Jan De Vos

  En de persoon die filmde was op de hoogte,...applaus voor wat ??