Straks twee trajectcontroles na elkaar op E40 tussen Aalst en Gent

Komt er een nieuwe trajectcontrole op de E40 in Merelbeke?
Didier Verbaere Komt er een nieuwe trajectcontrole op de E40 in Merelbeke?

Er komt een nieuwe trajectcontrole op de E40 tussen Merelbeke en Gent. Dat heeft de federale politie bevestigd. In de richting van de kust heeft het Agentschap Wegen & Verkeer alvast een bord geplaatst dat de trajectcontrole aankondigt, en op de signalisatiebrug zullen camera’s worden opgehangen. Vreemd genoeg stond deze nieuwe trajectcontrole niet op de lijst die Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) in de zomer van vorig jaar lanceerde. Het is ook nog onduidelijk wanneer de trajectcontrole operatief wordt. De waarschuwingsborden missen in elk geval hun effect niet - er wordt nu al trager gereden. Opmerkelijk: enkele kilometers verderop, op de E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren, is de trajectcontrole intussen al meer dan een jaar buiten werking door technische problemen. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Donald Schockaert

    Gewoon u aan de snelheid houden!

  • avelino garcia

    Verdoken belastingen niets meer dan dat

  • Jan Van Gent

    constant moet je tegenwoordig op uw teller letten het is blijkbaar belangrijker dan het verkeer in de gaten houden. Die politiekers worden met de dag zotter alles om toch maar extra centen in de lade te toveren . Alles voor de veiligheid inderdaad hun veiligheid dat er genoeg op de rekening staat. Denken ze niet dat de burgers het beu worden ? Onbegrijpelijk en belachelijk.