Straks grote 90’s Party op de Korenmarkt, met wereldrecord Marie-Louise

elke nacht openluchtfuif op de Korenmarkt
Wannes Nimmegeers elke nacht openluchtfuif op de Korenmarkt
Zin in een feestje? Vanavond wordt op de Korenmarkt een gigantische 90’s openluchtfuif georganiseerd, van 20 tot 01 uur. Plezier is gegarandeerd, verkoeling ook, want de Korenmarkt vernevelt water.

Denk Millie Vanillie, denk fluo, en denk party. Laat een beetje hitte u vooral niet tegenhouden om naar de Korenmarkt af te zakken straks. Is het niet om 20 uur, dan toch zeker tegen 22.30 uur, want dan zal het Wereldrecord Marie-Louise worden verbroken. U weet wel, die hit van Bart Kaël waarbij iedereen achter elkaar op de grond gaat zitten en heen en weer wiegt.

Een openluchtfuif is er intussen eigenlijk al elke avond, daar op de Korenmarkt, na middernacht. Het jonge volkje heeft dat intussen door, en dus staat het plein elke nacht bomvol voor de vrolijke tonen van DJ Alex en DJ Tom. En allemaal gaan ze keihard uit de bol op zo fout mogelijke muziek. Korenmarkt programmeert fantastische concerten – Praga Kahn was bijvoorbeeld een voltreffer – maar de afterparty is ook niet te versmaden.

Dat belooft dus voor vanavond. Breng fluo-attributen mee!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.