Stephanie D’Hose (Open Vld) houdt nachtelijke spreekuren en zet haar eigen gsm-nummer online

Stephanie D'Hose opent een nightline.
KOS Stephanie D'Hose opent een nightline.
Verkiezingsstunts zijn er in alle maten en vormen, maar deze springt er toch uit: Stephanie D’Hose (Open Vld), derde op de Vlaamse lijst, heeft haar eigen gsm-nummer online gezet, en wil zich de komende nachten laten opbellen, gewoon om te praten. “Ik wil weten waar de mensen van wakker liggen”, zegt ze.

Vanavond en morgenavond opent D’Hose  haar eigen ‘nightline’. Dan mag iedereen haar bellen tussen 22 en 1 uur ’s nachts. Of zelfs later. “Voor mij is dit meer dan een stunt”, zegt ze. “Eind 2018 ben ik door een diep dal gegaan. Ik kreeg mijn klop na de lokale verkiezingscampagne en ik heb wekenlang gesukkeld met een slaapproblematiek. Ik lag nachtenlang wakker, al piekerend en malend. En dat zette mij aan het denken. Ik wil weten waar de mensen van wakker liggen. Dus mag iedereen mij bellen om te praten over zorgen, problemen en onze maatschappij. Ik kan niet beloven dat ik alles kan oplossen als politica, maar ik wil wél luisteren, en ik zal de verhalen zeker met mij meedragen.” D’Hose gebruikt voor haar stunt gewoon haar eigen gsm-nummer, en dus niet een nummer dat speciaal daarvoor in het leven geroepen wordt. “Mensen mogen mijn nummer opslaan en mij bellen wanneer ze mij nodig hebben. Ook na de verkiezingen, ja.”

Stephanie D’Hose bellen? 0499/59.39.69.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.