Sportwagen van 140.000 euro crasht op R4 aan Oostakker: 2 gewonden

De Honda is klaar voor de schroothoop.
Jeffrey Dujardin De Honda is klaar voor de schroothoop.
Op de R4 richting Gent, juist na de oprit aan Oostakker, is deze vrijdagavond rond 22 uur een zwaar ongeval gebeurd. Een Honda NSX begon te slippen en knalde frontaal tegen de vangrail. Er vielen twee gewonden.

De twee gewonden werden ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval bracht wat hinder met zich mee: het verkeer kon maar over één rijvak en er ontstond een lichte kijkfile. Rond 22.40 uur was de hinder achter de rug.

Het ongeval had een hoog prijskaartje: de voorkant van de sportwagen was volledig ingedeukt en zo’n Honda NSX kost al gauw 140.000 euro. In ruil krijg je minstens 573 pk, met een topsnelheid van 304 kilometer per uur. De aanwezige hulpdiensten waren dan ook zeer nieuwsgierig naar de wagen. 

De voorkant was volledig ingedeukt.
Jeffrey Dujardin De voorkant was volledig ingedeukt.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Georges Peleman

  140.000€?? Kost 195.000€ is een pracht auto.! Trouwens die zullen ze wel herstellen.

 • Philippe Flamen

  Dat is jammer! Zoveel geld aan een wagen uitgeven en dan in de prak rijden! Gebruik die 573 pk best alleen bij droog weer! Met een top van 304 kan men ook beter in Duitsland of op circuit gaan rijden

 • Steven Avonts

  Amaai Raf, met mijn 130pk durf ik wel 130 aan hoor met dit weer! Mijn Toyota ruilen voor uw pimpbak?

 • Joeri De clercq

  Wanneer gaan ze de R4 eens grondig aanpakken? Sportwagens crashen daar veel te gemakkelijk met al die spoorvormingen. Dan mag je nog goed kunnen rijden als je op de verkeerde moment net vol gas gaat en net dat hoebelig stukje spoorvorming passeerd, Soit. Of het nu droog of regent voor ne goede chauffeur maakt niets uit !

 • raf peeters

  En waarom moet weer niet ver gezocht worden ,kijk maar eens naar de staat van banden en zie hoe nat het wegdek erbij ligt,als je met 580pk onderweg bent moet je Uw verstand gebruiken ,al zeker als Uw banden niet zijn aangepast aan 't weer,rij met mijn 620pk ook geen 330 met zo'n weer.