Speakers Corner op 11 november

“Gent na 14 oktober?”

Guy Reynebeau van Speakers Corner, dat voortaan onder de Stadshal plaatsvindt
Guy Reynebeau Speakers Corner Gent Guy Reynebeau van Speakers Corner, dat voortaan onder de Stadshal plaatsvindt
Ja, de verkiezingen zijn voorbij, en neen, in Gent staan we nog geen stap verder. Wat na 14 oktober, met de Arteveldestad? Speakers Corner buigt zich daarover, en strikte alle protagonisten. 

Alle lijsttrekkers van de verkozen partijen komen, behalve Rudy Coddens, die laat zich vervangen door de ‘grote belofte’ van de socialisten, Astrid De Bruycker. Ook Filip Watteeuw komt, als nieuwe kopman van Groen, en van het kartel Groen-sp.a. Thibaut Renson, politicoloog verbonden aan het Centrum voor Lokale Politiek van de Vakgroep Politieke Wetenschappen van de Universiteit Gent, zorgt voor stevige analyses en commentaren. Anders dan gewoonlijk ging Speakers Corner niet door op de eerste zondag van de maand, maar iedereen wordt wel verwacht op zondag 11 november, van 11 tot 12.30 uur in het Stadscafé Belfort, onder de Stadshal dus.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.