Speakers Corner debatteert over Gentse biercultuur

In het Belfort Stadscafé vormde de Gentse biercultuur zondagochtend het gespreksonderwerp van een nieuwe editie van Speakers Corner.
RV In het Belfort Stadscafé vormde de Gentse biercultuur zondagochtend het gespreksonderwerp van een nieuwe editie van Speakers Corner.
In het Belfort Stadscafé stond de Gentse biercultuur zondagochtend centraal tijdens een nieuwe Speakers Corner.

Zo werd er stil gestaan bij het huzarenstukje van vier jonge ondernemers van start-up BeerSelect om 900.000 euro op te halen voor de bouw van de ‘grootste brouwerij van Gent’. Miel Bonduelle kwam er zijn zegje over doen. Andere sprekers van dienst waren Dimitri Messiaen, bezieler van Pils 13 en oprichter van DOK Brewing Company; Sven Dekleermaeker, Meesterbrouwer van brouwerij De Koninck die een onderdeel is van Duvel Moortgat. Pedro De Graeve, zaakvoerder van het Gentse bier L’Arogante en voorzitter van de vzw Gent Brouwt; en Fokke Dooijewaard, actief lid van de Gentse Biervereniging en gepassioneerd bierliefhebber.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.