Shuttledienst Max Mobiel beleeft recordjaar

De Max Mobiel.
Stad Gent De Max Mobiel.
Shuttledienst Max Mobiel heeft in 2018 een recordaantal van 3.600 pendelaars naar het werk in het Gentse havengebied gebracht. Ook werd voor het eerst de kaap van 300.000 reservaties in één jaar gerond. “Max Mobiel bewijst dat vervoer op maat belangrijk is voor werknemers én bedrijven”, zegt Bram Van Braeckevelt, schepen van Werk en Sociale Economie. 

Max Mobiel wil in de toekomst nog meer inzetten op personenvervoer binnen de North Sea Port en ziet opportuniteiten voor het vervoer naar Terneuzen en Vlissingen. Op die manier zouden werkzoekenden makkelijker de weg naar vacatures kunnen vinden over de landsgrenzen heen. “Ik wil Max Mobiel verder doen groeien, in samenwerking met de belangrijke stakeholders en de bedrijven die er beroep op doen. En als het kan ook de grens over, naar Zeeland”, aldus schepen Van Braeckevelt, de nieuwe voorzitter van Max Mobiel. Schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) was lange tijd voorzitter en gaf de fakkel door aan zijn partijgenoot. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.