Exclusief voor abonnees

RECENSIE Op culinaire verkenning bij Komparto ***1/2

De zaak oogt vanbinnen gezellig modern industrieel.
Tijs Van Puyenbroeck De zaak oogt vanbinnen gezellig modern industrieel.
Terwijl Würst een herexamen maakt op de Groentemarkt, zit er al enkele maanden een andere zaak in hun voormalige pand langs de Nederkouter. Komparto is, na Karreaux in de Henleykaai, de tweede zaak van de amper 24-jarige Karel de Clercq. Een snelle hap voor weinig geld of uitgebreid tafelen, het kan allemaal. Maar het kan ook nog beter.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.