Qmusic-ochtendtrio maakt live radio in Onze-Lieve-Vrouwe-instituut

Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen gaan op de foto met enkele leerlingen en leerkrachten.
Wannes Nimmegeers Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen gaan op de foto met enkele leerlingen en leerkrachten.

De leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwe-instituut hebben het begin van hun schooldag iets anders beleefd dan op een doordeweekse ochtend. Ter gelegenheid van de Rode Neuzen Dag Schoolslag kwam het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen live radio maken op de speelplaats om de school te bedanken voor hun bijdrage aan Rode Neuzen Dag. Door de organisatie van verschillende acties zoals een pannenkoekenverkoop, een strijkatelier en een lesmarathon slaagden de leerkrachten en scholieren erin om 3.723 euro in te zamelen voor het goede doel. Het hoogste bedrag van alle Oost-Vlaamse scholen. Als kers op de taart gaf Olivia Trappeniers (OT) een optreden op de speelplaats en moedigde Dimitri Vegas, de helft van het bekende dj-duo, de leerlingen via een ingesproken boodschap aan om “verder te timmeren aan de weg en niet enkel nu, maar ook in de toekomst positiviteit te laten overwinnen.”

RND
Enkele leerlingen geven tekst en uitleg bij de inzamelacties die ze organiseerden voor Rode Neuzen Dag.
Wannes Nimmegeers Enkele leerlingen geven tekst en uitleg bij de inzamelacties die ze organiseerden voor Rode Neuzen Dag.
Rode Neuzen Dag in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut.
Wannes Nimmegeers Rode Neuzen Dag in het Onze-Lieve-Vrouwinstituut.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.