Pop-ups krijgen ook plaats in restaurantgids Gault&Millau

Archiefbeeld - Zaakvoerders Thomas Gellynck en Lara De Vliegher in hun pop-up in Kortrijk.
Foto Deleu Archiefbeeld - Zaakvoerders Thomas Gellynck en Lara De Vliegher in hun pop-up in Kortrijk.
Met Commotie en Aroy Aroy krijgen twee Gentse pop-uprestaurants voor de eerste keer een plaatsje in de Gault&Millau.

Thomas Gellynck en Lara De Vlieger openden hun eerste pop-up in Kortrijk en trokken in december 2017  naar Gent. Het foodsharingconcept en de gezonde keuken van Commotie slaan aan, want met 13,5 is het restaurant de op een na best scorende nieuwkomer in Gent. Die plaats is gedeeld met restaurant Alberte. Wie wil eten in de pop-up moet snel reserveren. De komende maand is al volledig volgeboekt. Gelukkig blijft het restaurant nog minstens tot 25 november 2019 open op de Hubert Frère-Orbanlaan.

Ook pop-up Aroy Aroy van broers Michael en Jason Blanckaert verovert met 12 punten een plaats in de restaurantgids. De broers serveren momenteel Thais eten in de Lange Steenstraat, maar voordien deden ze hun ding al in de Burgstraat en op de Ferdinand Lousbergskaai. Hoe lang het nog zal duren voordat de topchefs zichzelf opnieuw uitvinden en een nieuwe locatie zoeken, is nog maar de vraag.

Archiefbeeld - Jason Blanckaert en zijn broer Michael voor Thais restaurant Aroy Aroy.
James Arthur Archiefbeeld - Jason Blanckaert en zijn broer Michael voor Thais restaurant Aroy Aroy.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.