Politie Gent lanceert holebivriendelijke slogan: “#Proud to be your friend”

Politie Gent lanceert holebivriendelijke slogan #Proud to be your friend.
Wannes Nimmegeers Politie Gent lanceert holebivriendelijke slogan #Proud to be your friend.
Gelijktijdig met de eerste Queer Pride in Gent vond in de Kammerstraat zaterdag een familiedag plaats georganiseerd door Casa Rosa en de stad Gent. Opvallende aanwezige was de politie van Gent die met de nieuwe slogan ‘#Proud to be your friend’ haar meldpunt voor slachtoffers voor homo- of transfobie onder de aandacht wil brengen.

“De nieuwe slogan mogen we lenen van onze collega’s uit Nederland en is uiteraard een variant op de bekende boodschap ‘De politie, uw vriend’. Jammer genoeg zijn er nog steeds meer gevallen van homo- of transfobie dan meldingen. Daarom willen we de aanwezigen op de familiedag sensibiliseren en het bestaan van het meldpunt bekender maken”, verduidelijken inspecteurs Davy Van Slycken en Caroline Van Peteghem.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • edmond scheurs

    de politie uw vriend laat ons lachen indien men hun diensten belt komt er 1 antwoord … dit is voor ons geen prioriteit voor ons .