Plots in twee richtingen door Sint-Kwintensberg

De Sint-Kwintensberg, niet meteen de beste plek voor tweerichtingsverkeer
Wannes Nimmegeers De Sint-Kwintensberg, niet meteen de beste plek voor tweerichtingsverkeer

Grote chaos aan de Sint-Kwintensberg vandaag. De steilste straat van Gent laat sinds woensdag plots verkeer in beide richtingen toe. Verre van ideaal natuurlijk, want de straat is nauwelijks breed genoeg voor één wagen.  Bovendien staan er nog tal van wagens geparkeerd. De ingreep kwam er omdat een aannemer werken uitvoert ter hoogte van de Rozier. Intussen zijn er wel borden geplaatst die parkeren in de straat verbieden. Daardoor is de situatie er wat op vooruit gegaan. Maar het blijft problematisch. 




2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Sierens

    Terug een stunt van die westflut zeker

  • Jan Van Gent

    Top is weer super geregeld . Ziet de verantwoordelijke aannemer dan niet wanneer hij borden gaat wijzigen dat dit een situatie is die gewoon in de praktijk niet haalbaar is ? Dienst mobiliteit van Gent ook geen probleem blijkbaar niemand gelooft als je in Gent iets wijzigt dat mobiliteit met hun superplan niet een ok moet geven enkel als zij iets dromen doen ze hun goesting. Nog maar eens duidelijk hoe grote sukkels daar zitten .