Patersholfeesten rustig gestart

De Patersholfeesten worden officieel geopend in het bijzijn van de Belleman
Nimmegeers De Patersholfeesten worden officieel geopend in het bijzijn van de Belleman
De regen had het dit jaar wél begrepen. Op de openingsavond van de Patersholfeesten moet het droog zijn. Maar omdat het de hele dag geregend heeft, kwam de ‘volkstoeloop’ maar traag op gang.

De Patersholfeesten duren nog tot zondagavond, dus wie erbij wil zijn, begint zich beter te haasten. Want de Patersholfeesten zijn de kleine, en dus ook rustige versie van de Gentse Feesten. Geen Vlasmarkt-taferelen dus tot 8 uur ’s morgens, maar ook geen Hollanders. De Patersholfeesten zijn het feest van de Gentenaars. Voor het programma moet je er niet perse naartoe. ‘Grote namen’, daar doen ze niet aan mee. De Skyblasters in het Huis van Alijn op vrijdagavond zijn op dat vlak al een uitschieter. Gezellige sfeermuziek en Gentse artiesten, die zijn er wel. En veel Gentenaars dus. Het zijn de onverwachte ontmoetingen die de Patersholfeesten zo leuk en gezellig maken.

Het volledige programma staat op de website.

Patersholfeesten, opening
Nimmegeers Patersholfeesten, openingReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.