Exclusief voor abonnees

Pas open en al aanranding en spuwincident in Rozebroeken: “Redder greep correct in”

Al op de tweede openingsdag van zwembad Rozebroeken zijn er incidenten.
Photo News Al op de tweede openingsdag van zwembad Rozebroeken zijn er incidenten.
Op de tweede dag van de heropening van zwembad LAGO Rozebroeken werd de politie twee keer opgeroepen, voor een aanranding en een spuwincident. Een jongen die in de billen van een meisje kneep, is meegenomen voor verhoor. “We waren verrast, want het was erg rustig in het zwembad, maar de redders hebben kordaat gereageerd”, zegt centrummanager Thomas de Vetter.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wim Vanderheijden

  Normvervaging. Onze zonen hadden dat niet moeten proberen - en die deden dat ook niet. Opvoeding heet dat.

 • Frank Vermeesch

  In mijn tijd zéér lang gleden bestond zoiets niet, een meisje of vrouw ongevraagd in de billen knijpen, dat bestond echt niet...in een zwembad werd er gezwommen, gesparteld, gespeeld maar niet in de billen geknepen. welke jongeren zijn dat nu alweer?

 • Peter Van De voorde

  Was er daar ook geen nul tolerantie?

 • stefan crama

  De kinderen zijn een afspiegeling van de ouders. Dezen misschien eens deftig aanpakken en voor dat kereltje een ingangs verbod voor enkele jaren.

 • Conny Bury

  Terug sluiten, en de persoon een flinke boete bij rechter D'hondt ! !