Overrompeling voor gratis burrito’s

Wat een mens al niet doet voor een gratis burrito... aanschuiven tot aan het kruispunt met de Brabantdam.
Gianni Barbieux Wat een mens al niet doet voor een gratis burrito... aanschuiven tot aan het kruispunt met de Brabantdam.
De opening van de tweede Holy Guacamoly in de Vlaanderenstraat is niet ongemerkt voorbij gegaan. Een massa volk stond al een hele tijd vooraf aan de deur. Want er viel gratis eten te scoren.

Holy Guacamoly aan het Sint-Pietersstation heeft zoveel succes, dat zaakvoerder Gunther De Neve al snel besliste om een tweede zaak in Gent te starten. Na de Koningin Elisabethlaan, open sinds augustus 2017, is er nu ook een Holy Guacamoly in de Vlaanderenstraat, vlakbij de Zuid. Gratis burrito’s voor iedereen tussen 12 en 14 uur, was er beloofd, en dat is niet in dovemansoren gevallen. Al voor 12 uur stond er volk voor de deur, en tegen het middaguur was de rij wachtenden niet meer te overzien, ze stond tot aan het kruispunt met de Brabantdam. Een geslaagde openingsstunt heet dat dan.

Gianni Barbieux
Gianni Barbieux
Gianni Barbieux1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Van Gent

    Zo zie je weer eens dat er zoveel mensen zijn die in een rij willen staan wachten dit voor misschien uren om toch maar iets gratis te krijgen. En wat brengt dit de uitbater eigenlijk iets op ? Ja de 1e dag heeft hij veel volk gehad en daarna zie je de meeste niet meer terug.