Oudere vrouw in ziekenhuis bezweken na aanrijding

Beeld ter illustratie. Het parket Oost-Vlaanderen stelde een onderzoek in naar de omstandigheden van het ongeval.
Wouter Spillebeen Beeld ter illustratie. Het parket Oost-Vlaanderen stelde een onderzoek in naar de omstandigheden van het ongeval.
In de Pantserschipstraat in Gent ter hoogte van de Passagierstraat en de Wondelgemkaai is een frontale aanrijding maandagavond fataal afgelopen voor een bestuurster. De vrouw werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis en liet daar het leven.

De aanrijding gebeurde rond 18.30 uur. De twee betrokken voertuigen reden frontaal op elkaar in ter hoogte van de brug over de vaart. Een van de twee chauffeurs, een oudere vrouw, was er ernstig aan toe. Ze werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bezweek ze later op de avond nog aan haar verwondingen.

Het parket stelt een onderzoek in naar de precieze omstandigheden van het ongeval. Hoe de aanrijding kon gebeuren wordt ook nog onderzocht. De betrokken wagens werden weggetakeld en de weg werd snel weer vrijgemaakt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.