Oproep van man uit Oostakker (34) gehoord: “We kregen intussen drie tips binnen over verdwenen vrouw”

Koloman Duna (34) is al bijna drie weken op zoek naar zijn verdwenen moeder.
Cedric Matthys/Parket Oost-Vlaanderen Koloman Duna (34) is al bijna drie weken op zoek naar zijn verdwenen moeder.
Koloman Duna (34) riep afgelopen weekend hier op om uit te kijken naar zijn moeder Marta Dunova.  Deze 62-jarige Slowaakse vrouw verdween op 26 december uit haar woning in Oostakker. Ze verliet haar huis in de Kleemstraat rond 16 uur en kwam niet meer terug. 

Koloman Duna vroeg in het artikel om de hulp van al onze lezers. Zijn moeder kampt met psychische problemen. Hij is dan ook erg ongerust en hoopt zoveel mogelijk mensen te bereiken. “Momenteel (maandagmiddag, red.) kregen we al drie tips binnen”, zegt Matto Langeraert, woordvoerder van de Gentse politie. “We zullen deze aanwijzingen grondig onderzoeken.” De politie zocht vrijdag al met een helikopter naar de vrouw. Ook zette de familie zondag een zoekactie op poten, voorlopig zonder resultaat. Wie de vrouw zag of weet waar ze verblijft, neemt het best contact op met de speurders via het gratis nummer 0800/30.300.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.