Second Home Expo

Gesponsorde inhoud

Op zoek naar een succesvolle investering voor 2020? Bezoek gratis Second Home Expo!

Second Home

Ben je ook op zoek naar een manier om je spaargeld beter te laten renderen? Of droom je van een investering waar je ook fysiek van kan genieten? Breng dan zeker een bezoek aan Second Home Expo op 7, 8 of 9 februari in Flanders Expo Gent.

Kom langs op Second Home Expo en ontdek alles over investeren in een tweede verblijf. Een prachtige finca in het Spaanse achterland, een gerenoveerde palazzo in Toscane of een huis aan de Franse Atlantische kust, het zijn allemaal toppers voor wie wat meer te besteden heeft. Maar daarnaast zijn er nog zoveel prachtige stukjes onontdekt Europa, waar je dezelfde pracht en praal vindt voor een veel lager prijskaartje.

Download snel je gratis ticket. Klik hier.

De Belg heeft niet alleen een baksteen in de maag, maar ook Spaanse tegels, Italiaans marmer en Franse kalksteen. Nog nooit kochten zoveel Belgen een tweede verblijf in het buitenland.
Eén advies? Laat je héél goed adviseren, zowel hier als in het buitenland.

Second Home

Meer dan huizen spotten
Second Home Expo wijst je de weg naar alle mogelijkheden. Meer dan 100 exposanten uit 20 landen delen er hun ervaring en expertise, niet alleen op het vlak van vastgoed, maar ook als het gaat over de juridische en fiscale aspecten die komen kijken bij een tweede verblijf. ‘We willen met deze beurs méér zijn dan een evenement waar je een rondje huizen kan kijken’, zegt Koen De Zutter, woordvoerder van Second Home. ‘We willen mensen inspireren en er bovenal voor zorgen dat ze goed geïnformeerd beginnen met het najagen van hun buitenlandse droom. Daarom organiseren we ook tal van lezingen, waarin experten de bezoekers bij de hand nemen.’

Een greep uit het aanbod van lezingen:
• Een tweede verblijf in Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal,…
• Fiscaliteit bij de aankoop van een tweede verblijf
• In 7 stappen naar een tweede woning
• Jouw tweede woning succesvol verhuren

Een tweede huis is een interessante investering, die niet enkel meer weggelegd is voor ‘the happy few’. Het levert een financieel rendement op en je geniet van mooie, fiscale voordelen als je een lening aangaat om het vastgoed te financieren. Daarnaast koop je een unieke vorm van vrijheid: een plek om echt te leven en te genieten.

Bestemmingen over de hele wereld
FrankrijkItaliëPortugalOostenrijk 
en Spanje blijven de oogappels, als het gaat over de aankoop van een vakantiewoning. De mediterrane levensstijl blijft tot de verbeelding van velen spreken. Bovendien zijn het landen die al bij al dicht bij huis liggen. In een paar uur vliegen of met een dagje rijden, kom je op je bestemming aan.

Naast deze ‘usual suspects’ zien we de laatste jaren ook nieuwe lievelingen opduiken. Zuid-Afrika en de Kaapverdische Eilanden bijvoorbeeld, kunnen op heel wat interesse rekenen.

Mis de beurs niet! – GRATIS TICKET
Interesse om een tweede woning aan te kopen in binnen- of buitenland? Breng dan zeker een bezoek aan Second Home Expo op 7, 8 en 9 februari in Flanders Expo Gent!

EXCLUSIEF GRATIS TICKET VOOR LEZERS HLN.be
Download hier je gratis ticket