Onderneemster lanceert padelreizen van Athene over Lissabon tot in Gent

Géraldine Braeckman organiseert padelreizen.
rv Géraldine Braeckman organiseert padelreizen.
Enkele jaren geleden geraakte de Gentse Géraldine Braeckman (45) in de ban van padel, een racketsport die tennis en squash combineert. Haar passie groeide zodanig dat ze besloot om haar twee passies, padel en reizen, samen te voegen en padelreizen te organiseren.

Wie graag reist en sport, is bij Travel4padel aan het juiste adres. Op de website vind je talrijke reisbestemmingen, gaande van Lissabon tot Athene, waar je een culturele trip kan combineren met racketsport. “Je kan het een beetje vergelijken met verwoede golfers die een verlengd weekend combineren met hun favoriete sport”, vertelt oprichtster Géraldine. Voor elke bestemming stelde ze een pakket samen waarin sportieve reizigers lessen of tornooien kunnen meepikken, naast culinaire en culturele ervaringen.

Padelstad Gent

Als fiere Gentenaar twijfelde Géraldine geen seconde om Gent aan de lijst van bestemmingen toe te voegen. “Onze Gentse club is één van de grootste en snelst groeiende in Vlaanderen. We beschikken daarom over een ruime infrastructuur en uitstekende coaches om buitenlandse spelers te verwelkomen. Bovendien valt er in Gent naast padel ongelooflijk veel te beleven.”

Wie interesse heeft, kan terecht op www.padel4travel.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.