Nu is ook de vernielingscampagne gestart

Verkiezingsaffiches op de Godshuizenlaan zijn overplakt.
Gianni Barbieux Verkiezingsaffiches op de Godshuizenlaan zijn overplakt.

Het heeft nog lang geduurd, maar twee weken voor de verkiezingen is ook de ‘vernielingscampagne’ losgebarsten.

Al weken worden overal borden met slogans en kandidaten geplaatst, voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Die borden worden door veel mensen als hinderlijk of minstens visueel vervuilend gezien, maar tot nu werden ze meestal ongemoeid gelaten. Sinds gisteren worden heel wat kandidaten echter overplakt met een ‘affiche’ met daarop ‘Yes I can make your shit smile’, met daarbij de afbeelding van een drol. Dat is onder meer zo op de Godshuizenlaan. 

De affiche van Mieke Van Hecke werd beklad
VDS De affiche van Mieke Van Hecke werd beklad

Op andere affiches wordt gekrabbeld, getekend, of worden ronduit beledigende boodschappen geschreven. Zo kreeg een bord van Mieke Van Hecke het opschrift ‘moslim hoer’. De verkiezingskoorts stijgt, de ergernis duidelijk ook. Nog 13 dagen te gaan…

Verkiezingsaffiches op de Godshuizenlaan .
Gianni Barbieux Verkiezingsaffiches op de Godshuizenlaan .
Gianni BarbieuxReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.