Nog meer fietsstraten op komst

De stad Gent lanceerde deze week een nieuwe overzichtskaart met alle bestaande (donkerrood) en geplande  fietsstraten (lichtrood)
Stad Gent De stad Gent lanceerde deze week een nieuwe overzichtskaart met alle bestaande (donkerrood) en geplande fietsstraten (lichtrood)

De stad Gent heeft deze week een overzichtskaartje gelanceerd met alle bestaande én geplande fietsstraten. Het zijn er inmiddels al een behoorlijk aantal. De Visserij was in 2011 de eerste fietsstraat. Sindsdien werden er nog 15 aan toegevoegd. Staan nog op het programma: de Bagattenstraat; de Stropkaai, de Oude Brusselseweg, de as Halvemaanstraat-Visitatiestraat in Sint-Amandsberg, de Sint-Jozefstraat aan de Edugo-campus en het laatste stuk van de Coupure Links. Een fietsstraat is te herkennen aan het rood-bruine asfalt. Auto’s zijn er te gast en mogen fietsers op die plek niet inhalen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alberto Calo

    Zolang dat de bevolking zaagt over watteeuw .... zal dit nooit opgelost worden !! Iedereen moet in opstand komen en de boel plat leggen hij moet de wind van voren is voelen ... GROTE PROTEST ACTIE NODIG !!!

  • David De Geyter

    Wanneer wordt die Watteeuw gestopt?