Nieuw supporterscollectief vuurt massaal en met succes KAA Gent Ladies aan

'Armada Ganda’ bracht 200 vlaggen mee.
Gianni Barbieux 'Armada Ganda’ bracht 200 vlaggen mee.
Voor hun belangrijke bekermatch tegen Anderlecht hebben de KAA Gent Ladies in het PGB-stadion in Oostakker kunnen rekenen op de massale steun van de Buffalosupporters. Het eerste wapenfeit van het nieuw supporterscollectief Armada Ganda.

Op zondagnamiddag speelden de Gentse Ladies de kwartfinale van de Beker van België tegen landskampioen Anderlecht. Voor de belangrijke partij vroegen én kregen de dames massale steun. Het nieuw supporterscollectief Armada Ganda, samengesteld uit de belangrijkste sfeergroepen en de supportersfederatie, was de grote voortrekker. Het mobiliseerde honderden fans en plaatste 200 vlagjes. Bovendien kon het dankzij zijn netwerk sterspeler Giorgi Chakvetadze er van overtuigen de aftrap te geven. Ook ex-speler en bekerwinnaar James Storme tekende present. In totaal kwamen meer dan 1.000 fans opdagen.

De acties vormen meteen het eerste wapenfeit van de ‘Armada’, dat ambitieus is en sfeeracties blijft plannen. Het orgelstuk dit seizoen moet er komen tijdens  de bekerfinale op 1 mei. Daarvoor kan de supportersgroep naar eigen zeggen wel nog wat steun gebruiken. Wie wil, kan de acties ondersteunen met een bijdrage op het rekeningnummer BE41 8920 1288 3710.

De Ladies wonnen de partij overigens met 3-1.

Gianni Barbieux
Gianni Barbieux
Gianni Barbieux
Ook mascotte Ben tekende present.
Gianni Barbieux Ook mascotte Ben tekende present.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.