Nieuw, exotisch en zeer betaalbaar

Kin Khao in de Donkersteeg haalt meteen 13 punten binnen

Kin Khao in de Donkersteeg
VDS Kin Khao in de Donkersteeg
Opvallende nieuwkomer: Kin Khao in de Donkersteeg, meteen met 13 punten in de lijst van Gault&Millau. Dit moderne Thaise eethuis van Santisuk Pakwan (Toffee) en Dominique Rongé biedt niet alleen een lekkere, maar ook een zeer betaalbare keuken.

Kin Khao – wat ‘eten’ of ‘laten we eten’ betekent – is helemaal nieuw. Het is pas open sinds de lente, en krijgt nu al een mooie waardering in de lekkerste lijst. Dit Thaise restaurant is geen traditioneel of formeel eethuis, maar wel een modern restaurant, met heerlijke gerechten. Er is ‘streetfood’, de Thaise lievelingskost die niet alleen symbool staat voor de échte Thaise cultuur, maar ook nog eens heel betaalbaar is. Het duurste hoofdgerecht heb je daar al voor 20 euro. De kok gaat er prat op enkel de beste ingrediënten, rechtstreeks uit Thailand te gebruiken. Currypasta’s, sauzen en relishes worden dagvers in huis gemaakt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.