Muzikant Wim Claeys lekt per ongeluk feestenaffiche Trefpunt

Wim Claeys met de affiche op de achtergrond.
RV Wim Claeys met de affiche op de achtergrond.

De Gentse Feesten-affiche van Trefpunt is normaal een goed bewaard geheim, maar dit jaar lekte de affiche toch op voorhand uit. Muzikant Wim Claeys nam een foto van zichzelf in Trefpunt en postte die op Facebook zonder te beseffen dat de affiche achter zijn rug hing. “Ik was aan het werken voor AVS en had helemaal niet door dat dat de affiche van Trefpunt was. Gelukkig zagen de meesten er geen probleem in”, lacht hij. Het lek gebeurde  maar een half uurtje voor de officiële bekendmaking. De affiche werd gemaakt door kunstenaar David Messeman en is een zelfportret.

Trefpunt vier dit jaar zijn 50ste verjaardag. Inmiddels werden een aantal grote namen bekendgemaakt. Op 25 juli staan zowel Roland als Rum op het podium. Twee acts die ook op de eerste editie van de Gentse Feesten in 1969 stonden. Nog meer grote namen: Amadou et Mariam (een muzikaal blind koppel uit Mali), de Turkse zangeres Selda Bağcan en ook Belpop Bonanza brengt een live show met onder andere Isolde Lasoen, School is Cool en Isabelle A.

Jan Hoozee met kunstenaar David Messeman bij nieuwe affiche.
Erik De Troyer Jan Hoozee met kunstenaar David Messeman bij nieuwe affiche.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.