Mieke Van Hecke doet mee in tv-programma Blind Getrouwd

Mieke Van Hecke bij het eerste huwelijk dat ze voltrok als schepen. Op televisie krijgt ze een homokoppel in haar trouwkapel.
Wannes Nimmegeers Mieke Van Hecke bij het eerste huwelijk dat ze voltrok als schepen. Op televisie krijgt ze een homokoppel in haar trouwkapel.
Komend voorjaar komt er een nieuwe reeks Blind Getrouwd op VTM. Opvallende verschijning daarin: de Gentse schepen Mieke Van Hecke (CD&V).

Niet dat Van Hecke zelf kandidaat is. Zij is intussen al zo lang gehuwd met Rogier De Corte dat ze zichzelf als schepen van burgerzaken bijna in de bloemen mag zetten voor haar gouden huwelijksverjaardag. Wél huwt er in de reeks een koppel in het Gentse stadhuis, voor Mieke Van Hecke dus. Het gaat bovendien ook nog eens om het allereerste holebikoppel in de Vlaamse geschiedenis van het programma. In andere landen stapten wel al mannenduo’s in het huwelijksbootje. Eén van de Gentse trouwers is overigens geen onbekende voor Van Hecke, want hij zou zelf in het stadhuis werken. Wie het is, blijft geheim tot bij de start van het programma.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.