Meerderjarige die betrokken was bij vechtpartij tijdens oudercontact blijft aangehouden

De VIP-school in Gent.
Google Street View De VIP-school in Gent.
De meerderjarige die betrokken was bij de vechtpartij op de VIP-school op 26 oktober op de Martelaarslaan in Gent verscheen dinsdag voor de raadkamer. Die heeft beslist dat de meerderjarige aangehouden blijft. De advocaat was niet bereikbaar voor commentaar.

De vechtpartij gebeurde vorige donderdagavond tijdens een oudercontact. Vier leerkrachten geraakten gewond, drie zijn arbeidsongeschikt voor enkele dagen. Na een discussie over een gsm van de klastitularis kwam het blijkbaar tot een vechtpartij tussen de minderjarige die samen met zijn broer en een vriend aanwezig waren. De minderjarige kwam vorige vrijdag al voor de jeugdrechter in Dendermonde en moet twintig uur agressiecontrole volgen. Zijn meerderjarige broer, die ook nog school loopt, verscheen eergisteren voor de raadkamer waarbij beslist werd dat hij aangehouden bleef. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lodewijk Verborgt

    Waarom die minderjarige ook niet in de bak. Als je oud genoeg bent om te vechten ben je ook oud genoeg om voldoende gestraft te worden.