Man lichtgewond na schietpartij in Ledeberg

De zone is momenteel afgezet.
OSG De zone is momenteel afgezet.
In Ledeberg, op het wandel- en fietspad bij de Meierij en de IJzerweglaan, heeft deze namiddag een schietincident plaatsgevonden. Eén man werd lichtgewond afgevoerd.

Dat gebeurde rond 17.30 uur. Het slachtoffer, van Albanese nationaliteit, is gewond aan het been. Hij is bij bewustzijn en niet in levensgevaar. Het parket  Oost-Vlaanderen is ingelicht en onderzoekt de omstandigheden van de schietpartij. De ware toedracht van de feiten is momenteel onduidelijk, klinkt het bij het parket. Er zou sprake zijn van meerdere schoten, maar door wie en in welke context, wordt nog onderzocht. Er zijn nog geen verdachten opgepakt.

Momenteel is de zone rond het wandelpad afgezet, van de Gaston Crommenlaan, tot de Meierij en het speeltuintje aan de Vuurkruisersstraat. Het labo is ter plaatse, en er wordt ook een politiehond ingezet.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.