Lieven Scheire bekent: “Er zit een gat in mijn DNA”

XL versie van drie uur in NTGent

Er zit een GAT in het DNA van Lieven Scheire.
Didier Verbaere Er zit een GAT in het DNA van Lieven Scheire.
Stand-upcomedian en wetenschapper Lieven Scheire bracht zondagavond een XL-versie van zijn zaalshow DNA in een bomvol NTGent. In de show brengt hij nieuwe inzichten over onze genetica. En dit geheel volgens eigen wijze. Hij bekende meteen ook maar dat er een gat in zijn DNA zit. 
Lieven Scheire toont zijn DNA profiel aan het Gentse publiek.
Didier Verbaere Lieven Scheire toont zijn DNA profiel aan het Gentse publiek.

Voor de dag van de wetenschap en de lancering van zijn boek bracht Scheire een extra lange versie van drie uur van zijn show DNA. Het publiek mocht ook rode en groene kaarten hanteren in een entertainende en interactieve voorstelling. Lieven Scheire moest al meteen toegeven dat er een gat in zijn DNA zat. Maar ook in dat van u.

XL versie

“Alle verhalen, weetjes en wetenschappelijke uitleg die ik de voorbije maanden moest knippen wegens te lang kan ik dan tóch nog eens vertellen. Sinds het begin van de DNA-tournee is er zoveel gebeurd, dat de voorstelling steeds langer werd. Daarom moest ik darlings killen. Vandaar deze XL max”, zegt Lieven Scheire. Zo’n 600 mensen kochten een ticket om de drie uur durende show bij te wonen. “Met minstens 1 pauze om alle opgestapelde fysiologische noden te herstellen”, aldus Scheire. De lichtere versie van DNA speelt Lieven Scheire ook volgend jaar nog in tal van theaters. Info op www.lievenscheire.be.

Lieven Scheire toont zijn DNA profiel aan het Gentse publiek.
Didier Verbaere Lieven Scheire toont zijn DNA profiel aan het Gentse publiek.
Lieven Scheire met een XL versie van DNA in het NTGent.
Didier Verbaere Lieven Scheire met een XL versie van DNA in het NTGent.
Lieven Scheire met een XL versie van DNA in het NTGent.
Didier Verbaere Lieven Scheire met een XL versie van DNA in het NTGent.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.