Lekker Genieten legt shuttle in

Er is komend weekend weer het supergezellige eet- en drankevenement Lekker Genieten in Gent. Omdat ook de Winterfeesten dan net gestart zijn, let de organisatie van Lekker Genieten een shuttlebusje in van aan parking Oost van de Blaarmeersen.

Het busje brengt alle lekkerbekken naar het Marriott, wat één van de vier locaties van Lekker Genieten is. Vandaar is het maar enkele minuten wandelen tot de andere locaties, het Groot Vleeshuis op de Groentenmarkt, het NH Hotel Gent Belfort en het Novotel. Overal is er wel iets lekkers te proeven, er zijn kookdemo's van topchef Frank Fol, kaasmeesters Michel en Frederic Van Tricht komen, net als biersommelier Brecht Terryn, chocolade-ambassadeur Bart Van Cauwenberghe, en zelfs Würst tekent present. De kelder van het Novotel wordt omgetoverd tot wijnkelder, en er is muziek van Kurt Burgelman en Freddy Birset.

Een ticketje voor Lekker Genieten kost vijf euro (maar dat krijg je meteen terug in proeverijen) en is op elke locatie te koop. Meer info op www.lekkergenieten.be (VDS)