Leen (23) en Jan (28) overnachten aan Ghelamco voor bekertickets: “En Jan hééft zelfs al een kaartje”

Jan en Leen zijn klaar voor de nacht, en voor 1 mei.
OSG Jan en Leen zijn klaar voor de nacht, en voor 1 mei.
2.000 tickets blijven nog over in de vrije verkoop, maar sommige Buffalo’s willen écht zeker zijn van hun plekje. Leen (23) en Jan (28) zaten maandagavond om acht uur al voor de Ghelamco Arena, klaar om de nacht te trotseren. “En ik héb zelfs al een ticket - ik doe het voor haar", bekent Jan.

Is dat geen echte liefde? Jan is abonnee en was een van de ruim 16.000 fans die vorige week de voorrangsperiode verzilverde. Zijn vriendin, Leen, heeft minder geluk en kan om persoonlijke redenen geen abonnement nemen. “Ik ben géén successupporter, schrijf dat maar op”, lacht ze. “We zijn al jaren fan. Daarom willen we er ook echt bij zijn op 1 mei.” En daarvoor had ze veel over: gesteund door haar Jan, ging ze om acht uur ‘s avonds al postvatten aan de Ghelamco Arena. Voor de duidelijkheid: de ticketverkoop start pas dinsdag om 12 uur. “We hadden nochtans al enkele mensen verwacht voor ons. Maar een kaartje kopen moet nu zeker lukken.”

Dat laatste geldt ook voor Fabio (20) en Benito (25), die als tweede duo een eervolle vermelding krijgen. “We wilden eigenlijk barbecueën hier, maar alles was gesloten", lachen ze. “De nacht doorstaan? Dat zal wel lukken”, klinkt het vanuit de knusse kampeerstoeltjes. “We hebben onze frigobox mee, hè. Pintjes? Neen: we houden het deftig. Maar zo meteen zullen we wel pitta eten. Onze bezorger moet er bijna zijn.”

Benito en Fabio... en hun frigobox.
OSG Benito en Fabio... en hun frigobox.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.