Koop de ‘bekervlag’ en steun de sfeeracties

Ben De Bruyne met zijn 'cupvlag'
VDS Ben De Bruyne met zijn 'cupvlag'
Super-supporter Ben De Bruyne heeft een Buffalo-vlag ontworpen, speciaal voor de Bekermatch van 1 mei. Hij verkoopt de vlaggen aan 20 euro, en de opbrengst gaat naar de sfeeracties van de supporters.

Ben is één van die supporters die hun hart en ziel in hun club steken. Sinds jaar en dag al doet Ben alles voor zijn ploeg, en is hij één van de actieve sfeermakers in het stadion. Nu heeft hij een vlag ontworpen, met de Bekerfinale 2019 als thema. “Ik had gehoopt ze vroeger te hebben, maar de levering liep vertraging op”, zegt hij. “Maar dat maakt op zich niet uit. Ze zijn de komende dagen nog te koop via mijzelf en via de supportersclubs.”

Een vlag kost 20 euro, indien gewenst kan ook een stok bijgeleverd worden die binnen mag in het stadion (tussen 1 en 1,5 meter, hol en plooibaar). De opbrengst van die vlaggenverkoop gaat naar de sfeeracties die voor AA Gent op poten worden gezet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.