Kleine ontdekkingen

Ze zijn kleinschalig en niet altijd even bekend, maar je kan er een leuke tijd beleven. In de rubriek 'Kleine ontdekkingen' lijsten we vier mini-evenementen op die het verschil maken.

4 Markt van de Lege Portemonnees


Altijd een aanrader: de markt van de lege portemonnees. Daar worden ook portemonnees uitgedeeld, en die zijn niet allemaal leeg. Wie (heel veel) geluk heeft, vindt daarin een eurobiljet dat garant staat voor minstens een tiental pinten op de laatste feestenavond. En er zijn ook gewone marktkramers. Op 23 juli van 14 tot 22 uur, Predikherenlei, Jacobijnenstraat, Ajuinelei.


4 Theater Scala


Heel veel voorstellingen op een prachtige locatie buiten het centrum. Dat vind je in Theater Scala aan de Dendermondesteenweg net voorbij de Dampoort. Van producties van Theaterplatform tot Danny Sinclair en zelfs een tribute to John Denver, één adres: www.scalaplatform.be


4 Travestie-genie


Geen fan van travestie? Dan hebt u vermoedelijk Les Folles de Gand nog niet gezien. Voor de 19de keer al staan zij op de Feesten, met een show vol glitter & glamour, maar ook humor en zelfs een video-wall. Kwaliteit is wat deze dames - of heren - bieden. Een aanrader. Voor meer informatie en reservaties: 0496/60.97.78.


4 Kloaver Viere


Op en top Gent is het gezelschap Kloaver Viere, en dat twee van hun acteurs blind zijn, is niet wat telt. Zij brengen 'Ne Goeien Genschen Hutsepot' in de vipschool. Ze staan garant voor bijna 3 uren liedjes en sketches, met muzikale begeleiding van Marco's orkest (vader en zoon). Info en tickets: www.kloaverviere.com (VDS)