Kleine ontdekkingen

Ze zijn kleinschalig en niet altijd even bekend, maar je kunt er een leuke tijd beleven. In de rubriek 'Kleine ontdekkingen' lijsten we enkele mini-evenementen op die het verschil maken.

4 Yoga op Polé Polé: Polé Polé staat voor 'rustig aan', maar dat nemen ze daar dit jaar wel heel letterlijk. Nu zondag kun je om 14 uur een yogasessie volgen op Polé Polé. Je moet wel een eigen matje meebrengen. Op het podium zal de combinatie van Nina De Man en Buscemi zorgen voor de juiste sfeer en de juiste oefeningen.


4 Danny Sinclair solo: Danny Sinclair staat voor het 54ste jaar op rij op de Gentse Feesten, maar het is de eerste keer dat hij alleen op de planken staat. Zijn one man show is breed qua genre, van pop-rock over evergreen tot musical. Hij treedt op 15, 18, 19 en 23 juli om 17.30 uur op en op 21 juli om 21 uur. Kaarten reserveren kan op www.scalaplatform.be.


4 Buitenband: Even frisse lucht nodig om te bekomen van al dat feestgewoel? Schrijf je in voor de Buitenband op zondag 23 juli. Dat is een gezellige familiefietstocht langs het Gentse platteland. Er zijn startplaatsen in Drongen, Desteldonk, Wondelgem en Zwijnaarde. Meer info en inschrijven op www.buitenband.be. (VDS)