Kindertheaterfestival Spekken breekt records

De voorstelling 'Wintersnoeptaartfeest'
VDS De voorstelling 'Wintersnoeptaartfeest'
Met nog enkele dagen te gaan kan het kindertheaterfestival Spekken nu al glimmende cijfers voorleggen. Tot en met het voorbije weekend werden er al 1.000 tickets meer verkocht dan vorig jaar. Op 2 en 3 januari zijn er nog voorstellingen.

Spekken is intussen een vaste waarde in de kerst- en de paasvakantie. Dan organiseert Uitbureau een lawine aan theatervoorstellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Een kinderjury geeft altijd een beoordeling van de stukken, en blijkbaar helpt dat echt, want het festival wordt steeds populairder. “Van de 40 voorstellingen deze vakantie zijn er minstens 10 uitverkocht”, zegt Ilse Everaert van Uitbureau. “En we mochten nu al 1.000 mensen meer verwelkomen dan vorig jaar.” Spekken vond een vaste stek in het Tinnenpottheater, waar voor en na de voorstellingen ook volop geknutseld en gekleurd kan worden in de grote centrale zaal. Ook op 2 en 3 januari staan er nog voorstellingen van Spekken geprogrammeerd. Wie nog tickets wil koopt die best snel, het aantal plaatsen is immers beperkt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.