Jurgen en zoon Willem (8) overnachten op heilig gras KAA Gent in Ghelamco Arena

Jurgen Desmyter en zoon Willem (8) uit De Pinte poseren glunderend bij hun slaapplek voor vannacht.
Wim Naert Jurgen Desmyter en zoon Willem (8) uit De Pinte poseren glunderend bij hun slaapplek voor vannacht.
Veel Buffalo-fans zouden vandaag willen ruilen met Jürgen Desmijter en zoon Willem (8) uit De Pinte: zij mogen immers vannacht slapen in een tent op de groene zoden van het KAA Gent-spelersveld in de Ghelamco Arena. Dit was de prijs van een wedstrijd van touroperator TUI.

Jurgen Desmyter en (stief)zoon Willem (8) uit De Pinte wonnen de wedstrijd van TUI door een vervolg te verzinnen voor de zin ‘Vakantie is in de Ghelamco Arena omdat…’. Willem, die ervan droomt keeper te worden bij zijn favoriete club, had geantwoord dat een nachtje blijven slapen op de grasmat van KAA Gent een mooi opwarmertje zou zijn. Daarmee werd zijn droom werkelijkheid en mocht hij zijn koffer pakken voor een nachtje Ghelamco.

Vader en zoon kregen een rondleiding door het voetbalcomplex en mochten dineren in het sterrenrestaurant Horseele van Danny Horseele, gevestigd in de Ghelamco Arena. Ook hun ontbijt zal daar worden geserveerd.

TUI wilde met deze actie aantonen dat het bedrijf meer aanbiedt dan alleen buitenlandse reizen, maar ook vakantie in eigen land promoot.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.