Jongeman (31) zakt ineen in club Kompass en overlijdt

Matthias Hofman was bezig aan zijn tweede werkdag in de nachtclub toen hij ineen zakte.
KV Sint-Gillis Matthias Hofman was bezig aan zijn tweede werkdag in de nachtclub toen hij ineen zakte.
Een 31-jarige Dendermondenaar  is zaterdagochtend in de Gentse nachtclub Kompass in elkaar gezakt en iets later overleden. Dat schrijft De Gentenaar. Het parket Oost-Vlaanderen voert een onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden.

Matthias Hofman uit Dendermonde werkte in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de tweede keer in de club. Rond 6.15 uur voelde hij zich ineens onwel. Een andere medewerker ging met hem naar de EHBO-post en belde een ambulance. Dan zakte hij volgens de uitbaters in elkaar.

De precieze doodsoorzaak is nog niet gekend. Volgens vrienden van Matthias was hij al een tijdje kortademig en gaat het mogelijk om een hartaderbreuk. Een wetsdokter is aangesteld door het parket Oost-Vlaanderen om verder onderzoek uit te voeren. Volgens een organisator van het feest dat die nacht plaatshad, wijst niets op druggebruik.

Op de website van voetbalclub KV Sint-Gillis, waar de vader van Matthias voorzitter is, kunnen clubgenoten een steunbetuiging aan de familie achterlaten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.