Jack & Jones Gent heeft eerste ‘Jeans Studio’ van het land

Jeans Studio Jack & Jones in de Walpoortstraat
Nimmegeers Jeans Studio Jack & Jones in de Walpoortstraat
Kledij-keten Jack & Jones heeft van de Gentse vestiging in de Walpoortstraat de eerste ‘Jeans Studio’ van het land gemaakt, en de tweede in de wereld. Het is een winkelconcept waar denim centraal staat, en waar je de favoriete jeans kan laten pimpen naar eigen smaak.

Het Deense merk Jack & Jones is gespecialiseerd in denim. De keuze tussen baggy of skinny laten ze aan zich voorbij gaan, ze bieden gewoon elke trend aan. De Jeans Studio gaat nu nog een stap verder. Alles in de winkel is te koop. Behalve gewoon jeans worden dus ook lifestyle items en zelfs lokale producten aangeboden, gaande van de Gentse gin The Ghentist tot het alcoholvrije Gentse Ramon-bier. Beleving is belangrijk in de winkel. Je kan er je favoriete jeans laten personaliseren, met labels of met boodschappen die erin gelaserd worden. En terwijl dat gebeurt, kan je wachten in de coffee corner in de zaak.

Jeans laten pimpen met labels kan
Nimmegeers Jeans laten pimpen met labels kan
Jeans met labels naar keuze
Nimmegeers Jeans met labels naar keuze
Jeans laten pimpen met labels kan
Nimmegeers Jeans laten pimpen met labels kan
Ook tekst in jeans laten laseren kan
Nimmegeers Ook tekst in jeans laten laseren kan
de Jeans Studio Jack & Jones
Nimmegeers de Jeans Studio Jack & Jones
lifestyle met boodschappen, zolang het maar jeans is
Nimmegeers lifestyle met boodschappen, zolang het maar jeans isReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.